NU online bestellen?

DRIVE NU gaat door!

Terwijl bijna alles in Nederland in lockdown is, gaat Drive NU door!

Onze Drive is vanaf 2-1-2021 weer geopend.

Op vrijdagen van 16.00 uur tot 20.00 uur

op zaterdagen van 16.00 uur tot 20.00 uur

op zondagen van 12.00 uur tot 20.00 uur

NU genieten!

Online Bestellen

Beste gast,

Op 13 oktober 2020 hebben wij te horen gekregen dat wij ons restaurant moeten sluiten. Hier balen wij met zijn allen enorm van…

Laten wij met zijn allen ons best doen om zo snel mogelijk weer open te mogen en u te mogen ontvangen in ons mooie restaurant! Houdt onze socials en website in de gaten voor meer informatie.

Stay Safe!

Team Restaurant Beachclub NU

BeachclubNU

Restaurant Beachclub NU

Bij Restaurant Beachclub NU krijgt u direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de weidse Flevopolder. Ons restaurant heeft één van de meest weidse uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen.

De variërende menukaart, de uniekelocatie aan het water, het ruime terras en het sfeervolle restaurant staan garant voor een geslaagde dag. Neem de tijd om te borrelen, lunchen, dineren, feesten of vergaderen.

In de zomerperiode kunt u op ons ruime terras genieten van het zonnige weer. In de winterperiode verwelkomen wij u in het restaurant met balkon op de eerste verdieping.

Restaurant Beachclub NU biedt arrangementen voor feesten en andere gelegenheden. De arrangementen staan beschreven in onze brochure. Deze brochure dient als richtlijn, zodat uw specifieke wensen mogelijk gemaakt kunnen worden. Wij denken graag met u mee en nodigen u vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek en/of het bezichtigen van de locatie. Bekijk hieronder onze arrangementen of download de complete brochure.

Lunch en Diner

NU Eten NU Drinken in ons a la Carte Restaurant

Acties

Een keer wat anders proberen? Bekijk onze acties!

NU High Tea

Geniet nu van een High Tea in stijl met uitzicht op het Veluwemeer. Bij Beachclub NU kunt u twee uur genieten van onbeperkt koffie en thee. Bij uw koffie of thee worden verschillende soorten sandwiches, zoete- en hartige hapjes geserveerd. U wordt warm ontvangen met een soepje vooraf en een aperitief naar keuze.

Bovendien is er de mogelijkheid om een High Tea te combineren met bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of babyshower. Bij groepen groter dan 15 personen graag informeren naar de mogelijkheden om de High Tea te organiseren

€ 19,50 per persoon
Graag vooraf (online) reserveren!

Lees meer ...

High Bier / Wijn

Genieten van drie glazen wijn of drie glazen speciaal bier met met verschillende hapjes.

€ 22,95 per persoon
Graag vooraf reserveren

Lees meer ...

Feesten en Partijen

Restaurant Beachclub NU is de perfecte trouwlocatie. Vier uw bruiloft huwelijksjubileum op deze unieke plek aan het Veluwemeer.

Om van deze speciale dag een extra groot succes te maken, hebben wij NU speciale arrangementen die naar uw wens aangepast kunnen worden. Voorbeelden van hoe wij onze arrangementen kunnen aanpassen zijn; ontvangst met een glas Prosecco, het verzorgen van een trouwtaart, een bepaalde opstelling van de feestzaal of een schitterende Champagnetoren. Alle arrangementen zijn inclusief zaalhuur.

Als u een (feest)gelegenheid heeft, neem dan NU contact met ons op om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee en nodigen u vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek en/of het bezichtigen van de locatie. Bekijk hieronder onze arrangementen of download de complete brochure.

NU Trouwen

Arrangementen

Download hier uw brochure en neem gerust contact met ons op

Monster Events | Beachclub NU

Vergaderingen

NU eten NU drinken NU loungen NU genieten

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering of presentatie? Restaurant Beachclub NU biedt mogelijkheden.Wij staan garant voor heerlijk eten en drinken tijdens een zakelijke lunch, diner, high tea of borrel.

Restaurant Beachclub NU Biddinghuizen is centraal gelegen nabij Harderwijk, Elburg, Nunspeet, Dronten en Kampen en is daarom een ideale ontmoetingsplek voor bedrijven uit deze regio. Daarnaast bevinden zich bij ons restaurant voldoende parkeergelegenheden.

Voor een vaste prijs krijgt u een compleet pakket, inclusief vergaderruimte, zaalhuur en catering. Onze lunchbuffetten zijn in overleg naar eigen wens samen te stellen.

BHV cursus volgen? Dat kan NU ook bij ons!

11 maart 2020

Bij Restaurant Beachclub NU staan veiligheid en welzijn hoog in het vaandel: voor onze gasten, maar ook voor personeelsleden en voorbijgangers.   Als bedrijf zorgen we dat er jaarlijks gediplomeerde BHV-ers zijn.   Wilt je ook zo’n BHV (bedrijfshulpverlening) cursus volgen? Dat kan NU ook bij ons! Een cursus op een unieke plek, centraal in […]

Altijd de mogelijkheid om buiten te zitten

11 maart 2020

Het zonnetje breekt steeds vaker aan en de lente komt er ook aan. Door ons balkon is het altijd mogelijk om buiten te zitten. Op ons balkon heb je het mooiste uitzicht op de skyline van Elburg de de prachtige Flevopolder.

Proef NU de lente

11 maart 2020

Na de succesvolle Thema-avonden van eind november vorig jaar, willen we op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart opnieuw Thema-avonden organiseren. Nu met het oog op de lente. We gaan je verrassen met verschillende wijn/spijs combinaties. Dit keer géén 7, maar 8 gangen! Reserveren is noodzakelijk i.v.m. max. aantal couverts. De vorige thema-avonden zaten helemaal […]