NU online bestellen?

U kunt op zaterdag en zondag online bestellen. Uw bestelling kunt u afhalen op zaterdag van 16:00 - 20:00 uur en op zondag van 12:00 - 20:00 uur.

Online Bestellen

Beste gast,

Op 13 oktober 2020 hebben wij te horen gekregen dat wij voor 4 weken moeten sluiten. Hier balen wij met zijn allen enorm van…

Laten wij met zijn allen ons best doen om zo snel mogelijk weer open te mogen en u te mogen ontvangen in ons mooie restaurant! Houdt onze socials en website in de gaten voor meer informatie.

Stay Safe!

Team Restaurant Beachclub NU

BeachclubNU

Restaurant Beachclub NU

Bij Restaurant Beachclub NU krijgt u direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de weidse Flevopolder. Ons restaurant heeft één van de meest weidse uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen.

De variërende menukaart, de uniekelocatie aan het water, het ruime terras en het sfeervolle restaurant staan garant voor een geslaagde dag. Neem de tijd om te borrelen, lunchen, dineren, feesten of vergaderen.

In de zomerperiode kunt u op ons ruime terras genieten van het zonnige weer. In de winterperiode verwelkomen wij u in het restaurant met balkon op de eerste verdieping.

Restaurant Beachclub NU biedt arrangementen voor feesten en andere gelegenheden. De arrangementen staan beschreven in onze brochure. Deze brochure dient als richtlijn, zodat uw specifieke wensen mogelijk gemaakt kunnen worden. Wij denken graag met u mee en nodigen u vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek en/of het bezichtigen van de locatie. Bekijk hieronder onze arrangementen of download de complete brochure.

Lunch en Diner

NU Eten NU Drinken in ons a la Carte Restaurant

Acties

Een keer wat anders proberen? Bekijk onze acties!

NU High Tea

Geniet nu van een High Tea in stijl met uitzicht op het Veluwemeer. Bij Beachclub NU kunt u twee uur genieten van onbeperkt koffie en thee. Bij uw koffie of thee worden verschillende soorten sandwiches, zoete- en hartige hapjes geserveerd. U wordt warm ontvangen met een soepje vooraf en een aperitief naar keuze.

Bovendien is er de mogelijkheid om een High Tea te combineren met bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of babyshower. Bij groepen groter dan 15 personen graag informeren naar de mogelijkheden om de High Tea te organiseren

€ 19,50 per persoon
Graag vooraf (online) reserveren!

Lees meer ...

High Bier / Wijn

Genieten van drie glazen wijn of drie glazen speciaal bier met met verschillende hapjes.

€ 22,95 per persoon
Graag vooraf reserveren

Lees meer ...

Feesten en Partijen

Restaurant Beachclub NU is de perfecte trouwlocatie. Vier uw bruiloft huwelijksjubileum op deze unieke plek aan het Veluwemeer.

Om van deze speciale dag een extra groot succes te maken, hebben wij NU speciale arrangementen die naar uw wens aangepast kunnen worden. Voorbeelden van hoe wij onze arrangementen kunnen aanpassen zijn; ontvangst met een glas Prosecco, het verzorgen van een trouwtaart, een bepaalde opstelling van de feestzaal of een schitterende Champagnetoren. Alle arrangementen zijn inclusief zaalhuur.

Als u een (feest)gelegenheid heeft, neem dan NU contact met ons op om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee en nodigen u vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek en/of het bezichtigen van de locatie. Bekijk hieronder onze arrangementen of download de complete brochure.

NU Trouwen

Arrangementen

Download hier uw brochure en neem gerust contact met ons op

Monster Events | Beachclub NU

Vergaderingen

NU eten NU drinken NU loungen NU genieten

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering of presentatie? Restaurant Beachclub NU biedt mogelijkheden.Wij staan garant voor heerlijk eten en drinken tijdens een zakelijke lunch, diner, high tea of borrel.

Restaurant Beachclub NU Biddinghuizen is centraal gelegen nabij Harderwijk, Elburg, Nunspeet, Dronten en Kampen en is daarom een ideale ontmoetingsplek voor bedrijven uit deze regio. Daarnaast bevinden zich bij ons restaurant voldoende parkeergelegenheden.

Voor een vaste prijs krijgt u een compleet pakket, inclusief vergaderruimte, zaalhuur en catering. Onze lunchbuffetten zijn in overleg naar eigen wens samen te stellen.

NU acties. Ben je jarig? Dan eet jij helemaal gratis! Klik hier voor de voorwaarden. 

15 november 2019

Ben je jarig? Dan eet jij helemaal gratis! Bekijk de flyer voor de voorwaarden. 

Op 24 november vindt de TOP trouwlocatieroute plaats

11 november 2019

Ga jij trouwen? Let dan NU op:   Op 24 november vindt de TOP trouwlocatieroute plaats. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur zijn alle aanstaande bruiden en bruidegoms welkom op onze locatie. We halen alles uit de kast om te laten zien wat de mogelijkheden bij ons  zijn. Je mag gewoon binnen komen lopen en […]

Proef NU de winter

1 november 2019

Proef NU de winter bij Restaurant Beachclub NU Op 29 en 30 november organiseren we twee thema avonden. Het belooft een culinaire avond te worden met wijn en spijs combinaties. Je zult verwend worden met maar liefst 7 gangen inclusief bijpassende wijnen. Alleen open voor reserveringen en vol is vol. De kosten zijn €49,95 p.p. […]