NU Genieten

Restaurant Beachclub NU

Bij Restaurant Beachclub NU krijgt u direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de Flevopolder. Ons restaurant heeft één van de meest mooie uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen.

De variërende menukaart, de unieke locatie aan het water, het ruime terras en het sfeervolle restaurant staan garant voor een geslaagde dag. Neem de tijd om te borrelen, lunchen, dineren, feesten of vergaderen.

In de zomerperiode kunt u op ons ruime terras genieten van het zonnige weer. In de winterperiode verwelkomen wij u in het restaurant met balkon op de eerste verdieping.

NU Trouwen

Altijd al willen trouwen op het strand?

Het kan NU bij Restaurant Beachclub NU. Bekijk de mogelijkheden op onze trouw pagina!

Kom een keer op gesprek om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Neem dan contact met ons op!

Meer bekijken
Feesten & Partijen

Van verjaardagen tot aan vergaderingen, bij Restaurant Beachclub NU is dit mogelijk. 

In onze brochure vindt u alle informatie over onze buffetten en partners. Heeft u een ander idee voor ogen of wilt u graag een keer langskomen? Neem dan contact met ons op! 

Meer bekijken
Diner & Lunch

Geniet van onze heerlijke gerechten die wij heel het jaar door serveren!

Bekijk onze menu kaart om de smaaklust al op te wekken! 

Reserveren kan via de website of via de telefoon.

Menu kaart bekijken

Feesten & Partijen

Bij Restaurant Beachclub NU krijgt u direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de weidse Flevopolder. Ons restaurant heeft één van de meest weidse uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen.

 De variërende menukaart, de unieke locatie aan het water, het ruime terras en het sfeervolle restaurant staan garant voor een geslaagde dag. Neem de tijd om te borrelen, lunchen, dineren, feesten of vergaderen. In de zomerperiode kunt u op ons ruime terras genieten van het zonnige weer. In de winterperiode verwelkomen wij u in het restaurant met balkon op de eerste verdieping. 

Restaurant Beachclub NU biedt arrangementen voor feesten en andere gelegenheden. De arrangementen staan beschreven in onze brochure. Deze brochure dient als richtlijn, zodat uw specifieke wensen mogelijk gemaakt kunnen worden. Wij denken graag met u mee en nodigen u vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek en/of het bezichtigen van de locatie.

Offerte aanvragen?

Vul een contact formulier in! Wij proberen zo snel mogelijk te reageren op uw inzending. Vertel ons zoveel mogelijk informatie! 

DSC00360
5
April
Hollandse Avond

Op deze avond draait alles om plezier, dansen en samen genieten van de Nederlandse hits!

Feesttent - Haven van Elburg
5 april 2024
20:00 - 01:00
DSC00005
6
April
Flashback

Wil je geweldige hits uit de jaren 80, 90 en 00 ervaren? Bij ons hoor je jouw favoriete hits!

Feesttent - Haven van Elburg
6 April 2024
20:00 - 01:00

Agenda

Bremerbergdijk 10

8256 RD Biddinghuizen

Geopend van woensdag tot en met zondag van 

11:30 – 21:00