Trouwen
Bruiloft houden bij Restaurant Beachclub NU?
Restaurant Beachclub NU is de perfecte trouwlocatie. Vier uw bruiloft of huwelijksjubileum op deze unieke plek aan het Veluwemeer.
Brochure Downloaden

Onze Ceremonies

Ceremonie Serre

Combineer een feest of bruiloft. Zo heeft u een locatie binnen & buiten

Download de brochure
Ceremonie Strand

Ons stijlvolle restaurant kan gebruikt worden om met zijn alle te eten of om zelfs een feest te vieren

Download de brochure
Ceremonie Balkon

Voor vergaderingen, feesten en eventueel te combineren met de Beach serre en terras

Download de brochure

Bruiloften

Wij bieden diverse soorten arrangementen aan. Zo is het mogelijk om alleen een ceremonie te houden of om een ceremonie plus diner en / of feest. Bekijk de brochure voor alle informatie en de prijs indicatie 

Naast de ceremonie en feest arrangementen hebben wij een breed assortiment op het gebied van buffetten. Zo bieden wij diverse warm en koud buffet aan. Ook bieden we verschillende live bbq’s aan. 

Tijdens de live bbq’s staat een van onze keuken collega’s klaar om voor jullie te gaan bbqen! Wij denken graag met u mee. Het is mogelijk om buiten de brochure een feest of diner te organiseren. Contacteer ons om een afspraak te maken! 

Partners van ons

Wij werken vaak met verschillende partners voor een bruiloft, feest of evenement. Het is uiteraard ook toegestaan om zelf een bedrijf in te schakelen voor uw taart, versiering of iets dergelijks. 

Wij bieden standaard meerdere leveranciers aan voor diverse producten / diensten. In onze brochure is er een duidelijk overzicht van de leveranciers. 

Offerte aanvragen

  • :
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan met ons een afspraak / rondleiding

Wij nemen u graag mee door ons restaurant. Zo kunnen wij het Restaurant, Serre, Beach Zaal en Terras aan u laten zien. Neem contact met ons op voordat u langs komt. 

Ook kunt u hier vrijblijvend onze brochure downloaden. Hij is direct te downloaden. Wij vragen geen gegevens voordat u de download kunt starten.